Olay, Manavgat ilçesi sanayi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şelale Caddesinde bir aracın ters yönde gittiği ihbarı üzerine olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinde görevli Motosikletli Trafik Polisi Fırat Gürel, sürücünün durması için uyardı.

Uyarıları dikkate almayan ve hızını artıran aracın peşinden giden Fırat Gürel, Sanayi alt kavşağına geldiğinde, Zübeyde Hanım Caddesi istikametine dönmekte olan Fatih K.’nın kullandığı araç ile çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle kaldırıma ve yön tabelasına çarpan Gürel yaralandı.

MESLEKTAŞLARI OLAY YERİNE AKIN ETTİ

Kaza haberi üzerine olay yerine Fırat Gürel’in meslektaşları akın etti. Yerde acı içerisinde yatan yaralı polise ilk müdahalesi arkadaşları tarafından yapıldı.

Fırat Gürel, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Diğer taraftan, ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan otomobil, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro ekiplerince Seydiler Mahallesi mezarlığında kapıları kilitli vaziyette terk edilmiş halde bulundu.

KAÇAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Trafik polisinden kaçan aracı kullandığı belirlenen M.Z. isimli şahıs Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Sorgun Mahallesi'nde yakalandı. M.Z.’nin ilk ifadesinde sürücü belgesi olmadığı için kaçtığını söylediği bildirildi. (İHA)

[old_news_related_template title="İstanbul'da maganda dehşeti: Yanında eşi ve çocuğu olan sürücüyü öldüresiye darp ettiler" desc="Büyükçekmece'de iki şahıs trafikte yol verme tartışması sebebiyle yanında eşi ve çocuğu da olan bir sürücüyü darp etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/23/iecrop/detay-kopya-3_16_9_1650703682.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/istanbulda-maganda-dehseti-yaninda-esi-ve-cocugu-olan-surucuyu-olduresiye-darp-ettiler-7092389/"]