Olay Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi ile Viranşehir ilçesini bir birine bağlayan karayolunda yaşandı. Seyir halindeki hafif ticari bir araca iple bağlanan koyun, kilometrelerce sürüklendi. O anlar başka bir sürücü tarafından saniye saniye kaydedildi.

KAYMAKAMLIK HAREKETE GEÇTİ

Ne zaman çekildiği henüz tam belirlenemeyen görüntüler sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Bağlandığında yaşayıp yaşamadığı henüz öğrenilemeyen koyunun, sürüklenirken hayat belirtisinin olmadığı gözlendi.

Siverek Kaymakamlığının olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. İHA

[old_news_related_template title="İstanbul'da aşırı hız dehşeti: Kamyoneti önüne katıp sürükledi" desc="İstanbul Ümraniye’de aşırı hız yaparak caddeye giriş yapan otomobil sürücüsü kamyonete çarptı. Kaza esnasında olay yerinden geçen bir vatandaş ise kazaya karışan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Meydana gelen kaza ve yaralanan sürücünün kendini araçtan attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/23/iecrop/asiri-hiz-kaza-foto-iha_16_9_1640265583.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbulda-asiri-hiz-dehseti-kamyoneti-onune-katip-surukledi-6844806/"]