Olay, dün sabah saatlerinde bir zincir marketin İstiklal Mahallesi ve Balıkyolu Mahallesi’nde bulunan şubelerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre aynı yöntemle marketi soyan şahıslar, giriş kapılarının camını kırarak içeri girdi.

Balıkyolu Mahallesi’ndeki markette alarmın ötmesiyle panikleyen hırsızlar, koşarak kayıplara karıştı. Ardından ise İstiklal Mahallesi’nde bulunan başka bir markete gelen hırsızlar, burada kasayı boşaltırken sigara dolabını da çalarak kaçtı. Yaşanan o hırsızlık anları ise mağazanın güvenlik kameralarına anbean yansıdı. (İHA)

[old_news_related_template title="Hırsıza sinirlenen manav böyle seslendi: 'Ramazan günü ayıp, isteseydin verirdik'" desc="Samsun'da manav dükkanından domates ve portakal ile bozuk paraları çalan hırsıza seslenen işleri sahibi, 'Ramazan günü çalmana gerek yoktu. İhtiyacın varsa isteseydin zaten verirdik' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/04/iecrop/resim5_20189428_16_9_1649072623.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/hirsiza-sinirlenen-manav-boyle-seslendi-ramazan-gunu-ayip-isteseydin-verirdik-7053433/"]