Kaza, öğle saatlerinde Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Celal G. isimli sürücü, 27 AHP 069 plakalı otomobilinin içerisinde uyuyakaldı. Sürücünün içerisinde uyuyakaldığı boş vitesteki araç, bir anda geri geri hareket etmeye başladı.

NE KAZA NE DE ÇEVRE SAKİNLERİ UYANDIRABİLDİ 

Kaza esnasında aracının içerisinde uyuya kalan sürücü Celal G., kaza sonrasında da uykusundan bir türlü uyanamadı. Kazada yaşanan gürültüye ve aracın etrafına toplanan insanların sesine rağmen uyanmayan sürücünün o halleri ise görenleri hem güldürdü hem de korkuttu.



POLİS GÜÇLÜKLE UYANDIRDI

Olay yerine vatandaşların kaza ihbarı üzerine gelen polis, araç içerisindeki sürücünün önce yaralandığını düşündü. Kısa sürede sürücünün yaralı olmadığını anlayan polis memuru, bu kez ise sürücünün kalp krizi geçirmiş olabileceği düşündü. Hareket eden sürücünün uyuduğunu anlayan polis memuru kısa süreli şaşkınlığın ardından sürücüyü uyandırmaya çalıştı. Sürücü, polis memurlarının dakikalarca süren uğraşı sonucu güçlükle uyandırılabildi.

OLANI BİTENİ ANLAMDIRMAYA ÇALIŞTI

Uyanır uyanmaz polis memurunu karşısında gören sürücü, şaşkın bir halde çevresine bakınarak olan biteni anlamaya çalıştı. Polis tarafından kaza yaptığı söylenen ve uyurken meydana gelen kazayı anlamakta zorlanan sürücü, kazayı anladıktan sonra ise yakınlarını telefonla arayarak yardım istedi.

Kısa bir şaşkınlığının ardından sürücü Celal G., ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Öte yandan kazanın ise aracın el frenin çekilmemiş olması ve vitesin boşta bulunması nedeniyle hareket ettiği belirtildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Trabzon'da 4 aracın karıştığı zincirleme kaza kamerada!" desc="Trabzon'un Araklı ilçesinde çarpışarak karşı yöne geçen 2 otomobilden biri TIR'ın altına girdi, diğeri devrildi. Arkadan gelen 1 otomobilin de karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/18/iecrop/resim8_20286104_16_9_1650289503.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/trabzonda-4-aracin-karistigi-zincirleme-kaza-kamerada-7082317/"]