Sakarya’da yaşayan Ç.B. isimli kadın, bir süre önce boşandığı eşi tarafından bıçakla alıkonulduğunu iddia etti. Mağdur olduğunu belirten kadın, yaşanan durum üzerine şikayetçi olduğu eski eşinin ev hapsi verilerek serbest kaldığını ve öldürülmekten korktuğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Gözyaşlarına hakim olamayan kadın yetkililerden yardım istedi.

"BEN ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Ç.B.’nin sosyal medyada paylaştığı görüntülerde, “Eski eşim geliyor, beni bıçakla evimden kaçırmaya çalışıyor, ailemi bıçaklamaya çalışıyor. İkinci duruşmada serbest bırakılıyor, kim bana sahip çıkacak? Hakime hanım diyor ki; 'Beni televizyonlara konu etme, ben sana güveniyorum, seni salıyorum, ev hapsine alıyorum'. Bu adam evde durmayacak zaten biliyorsunuz. Ben ölmek istemiyorum, artık istemiyorum, yeni ölen kadın istemiyorum yeter. Biri bana yardım etsin” ifadelerini kullandı. (İHA)

[old_news_related_template title="Eski eşinden şiddet gören İrem Ay'a ünlülerden destek" desc="Eski eşi Berkay Saner tarafından psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü açıklayan İrem Ay isimli genç kadın, darbedildiği anlara ilişkin fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaşarak adalet çağrısında bulundu. Kısa sürede binlerce vatandaşın tepki gösterdiği olaya ünlü isimler de sessiz kalmadı. Ezgi Mola, Aslı İnandık ve Bahar Şahin hesaplarından paylaşım yaparak tepkilerini gösterdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/03/iecrop/iremay.sozcu__16_9_1643890020.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/eski-esinden-siddet-goren-irem-aya-unlulerden-destek/"]