Kaza, iki gün önce akşam saatlerinde, kentin işlek sokağı olan trafiğe kapalı Uzunsokakta meydana geldi. Elektrikli Scooter süren 2 genç, alışveriş sırasında annesinin elini bırakıp, koşarak önlerine çıkan çocuğa çarptı.



Çarpmanın etkisiyle çocuk ve gençler savruldu. Yaralanmanın olmadığı kaza anı da çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, çocuğa çarpan Scooter'daki 2 arkadaşın uçarak yola savrulduğu, çevredekilerin yardıma koştuğu, korku yaşayan annenin de çocuğuna sarıldığı görülüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Scooter faciasına mahkemeden tahliye kararı" desc="Ümraniye'de scooter kullanırken park halindeki aracın kapısının açılması sonucu yola savrulan ve İETT otobüsünün altında kalan kadının hayatını kaybetmesine ilişkin davada tutuklanan sanık hakkında tahliye kararı verildi. Duruşma sonrasında açıklama yapan maktulün eşi, “Bugün eşimle beraber bir daha öldüm” diyerek mahkemenin tahliye kararına tepki gösterdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/20/iecrop/ihaa_16_9_1642692828.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/scooter-faciasina-mahkemeden-tahliye-karari-6901263/"]