Olay, Seyhan ilçesine bağlı Mücahitler Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, M.A.T ile F.A arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle aralarında tartışma yaşandı.

Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında F.A, belinden tabancayı çıkartarak M.A.T’yi bacağından vurdu. Şüpheli F.A daha sonra hızla kaçmaya başladı.

Bu sırada bölgede devriye görevi yapan bekçiler silah sesi duyunca, olay yerine koşarak geldi. Ardından şüphelinin kaçtığı gören bekçiler, koşarak F.A’yı suç aletiyle birlikte yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli polis merkezine götürüldü.

Yaralanan M.A.T ise sağlık ekiplerince Çukurova Devlet Hastanesine kaldırıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="Silivri'de dehşet: Kardeşini ve yengesini vurdu" desc="Silivri'de bir kişi, çıkan tartışmada eşiyle ayrılmasına sebep oldukları gerekçesiyle kardeşini ve yengesini vurdu. Kurşunların hedefi olan çift olay yerinde hayatını kaybederken, cinayet zanlısı ise olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/08/iecrop/silivrii-iha_16_9_1644339150.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/silivride-dehset-agabeyi-ve-yengesini-vurdu-6940836/"]