Kavga, akşam saatlerinde Altınşehir Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında daha önce husumet olduğu öğrenilen Suriyeli iki grup arasında tartışma çıktı.

TAŞ VE SOPLAR HAVADA UÇUŞTU

Tartışmanın büyümesi ve iki tarafın yakınlarının katılmasıyla tartışma; taş ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavgayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis tarafından sonlandırılan kavgada yaralanan 6 kişi olay yerine çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavgaya karıştığı belirlenen 8 şüpheli ise polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Sakarya’da iftar vakti aile kavgası" desc="Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde iftar saatinde aile arasında çıkan kavgada 3 kişi hafif şekilde yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/20/iecrop/aw600433_03_16_9_1650474973.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/sakaryada-iftar-vakti-aile-kavgasi-7086883/"]