T1 Kabataş- Bağcılar hattının Topkapı Durağı'nda bugün saat 14.15 sıralarında meydana gelen kaza sonucu elektrik kesintisi yaşandı. Pazartekke durağından tramvay hattına giren bir çekici, Topkapı Durağına geldiği sırada, üstünde taşıdığı araç elektrik hattına takılarak hattı koparttı.

Hattın kopmasıyla birlikte, tramvay hattında enerji kesintisi oldu. Kabataş - Bağcılar arasında yapılan seferler kaza nedeniyle Kabataş - Çapa ve Bağcılar - Merkezefendi istasyonları arasında yapılabildi. Seferlerin aksamasıyla duraklarda yoğunluk oluştu. Bazı yolcular Çapa-Şehremini ile Cevizlibağ durakları arasında yürüdü.



"KENDİ İMKANLARIMIZLA YÜRÜYEREK GELDİK"

Çapa-Şehremini durağından Topkapı durağına kadar raylar üstünde yürüyerek giden Saliha İbat, "Hasta olduğum için Çapa'da tedavi görüyordum. hastaneden çıktıktan sonra durağa girdim. Ama tramvay durduğu için ben yürümek zorunda kaldım. Gerçekten mağdur olduk. Bilet ücretlerimizi geri verin dedik ama iadenin söz konusu olmadığını söylediler.

Kendi imkanlarımızla yürüyerek geldik. Tüm yolcular mahvoldu" dedi.  Metro İstanbul'un yaptığı açıklamada, "T1 Kabataş - Bağcılar Tramvay Hattı'mızda karayolu aracının hattımızın enerji sistemine zarar vermesi nedeniyle seferlerimiz Kabataş - Çapa ve Bağcılar-Merkezefendi istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi. Ekiplerin çalışmaları sürüyor. DHA

[old_news_related_template title="Cevizlibağ’da tramvay içinde tekme tokat kavga!" desc="Cevizlibağ’da tramvay içerisinde çıkan kavgada 1 yolcu, 4 kişi tarafından tekme ve yumruklarla dövüldü. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/24/iecrop/sequence-01.00_00_00_00.still001_16_9_1645687226.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/cevizlibagda-tramvay-icinde-tekme-tokat-kavga-6971114/"]