Esat Kani ve arkadaşlarının hesabın 1450 TL olduğunu öğrenince itiraz edip, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle işletme sahibiyle tartıştığı, daha sonra olayın yaşandığı öğrenildi. Tartışmanın büyümesiyle işletme sahibinin av tüfeği ile Kani ve arkadaşlarına ateş açtığı öne sürüldü.
Esat Kani, olay yerinde yaşamını yitirdi, iki arkadaşı da yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Esat Kani, olay yerinde yaşamını yitirdi.'BABA SUÇU ÜSTLENDİ' İDDİASI
Jandarma olay yerine geldiğinde işletme sahibi Ş.Y.'nin "Ben vurdum" dediği, ancak av tüfeği ile ateş açan kişinin Ş.Y.'nin askerden izne gelen oğlu A.İ.T.Y.'nin olduğu iddia edildi. Baba ile oğlunun gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)
[old_news_related_template title="Bodrum'da restorancılar arasında duvar örme kavgasında silahlar konuştu: 4 yaralı" desc="Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’nde sahilde ki iki restoran arasında duvar örme tartışması kavgaya dönüştü. Kavgada silahlar konuştu 4 kişi yaralandı, iki kişi gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/27/iecrop/duvar_16_9_1658916495.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/bodrumda-restorancilar-arasinda-duvar-orme-kavgasinda-silahlar-konustu-4-yarali-7272898/"]