Esenyurt'ta dün etkili olan yağmur, sele neden oldu. Haramidere'nin yanında bulunan Pınar Mahallesi'ndeki birçok ev ve işyerini su bastı.



Selde can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, hasar oluştu. Dün yaşanan sel ile ilgili çalışmalar bugün de devam etti. İSKİ ve itfaiye ekipleri, bodrum katta bulunan dairelerde su tahliye işlemi yapıldı.



Dairelerde bulunan eşyalar ise kullanılamaz hale geldi. Sel sonrası ise Haramidere'de akan suyun rengi siyaha döndü. (DHA)

[old_news_related_template title="Esenyurt'ta selde can pazarı" desc="İstanbul Esenyurt'ta dereye dönen yokuşta yolun karşısında geçmeye çalışan biri çocuk iki kişi akıntıya kapıldı. Sel sularında sürüklenen çocuk park halindeki otomobile tutunurken, çevredeki bir kişi çocuğu koşarak yakaladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/25/iecrop/spot-sablon-1_16_9_1661420685.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/esenyurtta-selde-can-pazari-7328111/"]