Antalya'nın Manavgat ilçesinde kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada Hayrettin Aktaş ile Emine Halıcı yaşamını yitirirken, 1'i ağır 6 kişi de yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Emine Halıcı'nın, dün Muğla'nın Menteşe ilçesinde doğalgaz borusuna asılı halde ölü olarak bulunan Onur Halıcı'nın annesi olduğu öğrenildi.

Emine Halıcı'nın beraberinde yakınlarıyla birlikte oğlunun cenazesini almak üzere Ordu'dan yola çıktıkları öğrenildi. (DHA)



[old_news_related_template title="İş insanı Dilek Ertek için gıyabi cenaze namazı" desc="Türkiye'de dünyaca ünlü mücevher markasının distribütörü olan iş insanı Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Haiti'de gemiden düştü. Ertek'in 20 gündür bulunamaması üzerine Teşvikiye Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/14/iecrop/03573bf865770967d5222af2ce8c401e_16_9_1668428042.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/is-insani-dilek-ertek-icin-giyabi-cenaze-namazi-7479235/"]