Türkiye Ahmet Hakan'a yapılan saldırı ile sarsıldı. Hürriyet Gazetesi yazarı ve CNN Türk ‘Tarafsız Bölge’ programı sunucusu Ahmet Hakan, İstanbul’da Nişantaşı’ndaki evinin önünde 4 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.



Saldırı sonrası Amerikan Hastanesi’ne kaldırılan ve burada gözetim altında tutulan Ahmet Hakan’ın burun ve kaburgasında kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Sedat Ergin aracılığıyla saldırı sonrası ilk açıklamasını yapan Ahmet Hakan "Bu tür saldırılardan hiç bir şekilde yılmayacağız. Korkmuyoruz. Bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Ahmet Hakan, ‘Tarafsız Bölge’ programından çıkıp şoförünün kullandığı otomobille Nişantaşı’ndaki evine geldiği sırada, evinin önünde saldırıya uğradı. 34 VY 7765 plakalı siyah bir otomobille gelen dört kişiden biri korumasına saldırırken diğer 3 kişi Ahmet Hakan’a saldırdı. Saldırganlar olay yerinden kaçtı. Ahmet Hakan ve koruması, Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Hakan’ın burun ve kaburgasında kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Saldırıya karıştıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Saldırganlar, Hamidiye Şişli Etfal Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Emniyet yetkilileri gözaltına alınan saldırganlar hakkında bir açıklama yapmadı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ARAÇ KİRALIK ÇIKTI!

Saldırının hemen ardından İstanbul Emniyeti harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği'nce soruşturma başlatıldı. Güvenlik kamera görüntülerinden, saldırganların aracı belirlendi. Bir "Rent a Car" firmasına ait olan aracı, kiralayanlar araştırıldı. Ancak aracı şirket sahibinin kardeşi, Uğur Adıyaman'ın kullandığı tespit edildi.

Kiralama firmalarının korkulu rüyası!

Kiralama firmalarının korkulu rüyası!

KİMLİKLERİ AÇIKLANDI

Olaydan sonra kaçan, Uğur Adıyaman(24), Ahmet Şengüler(37), Kamuran Ergin(24) ve Fuat Elmas(32) 4 saat içerisinde yakalandı.  Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden Uğur Adıyaman'ın, "tehdit" ve "yaralama", Kamuran Ergin'in ise "uyuşturucu kullanma" ile "tehdit ve silahlı yağma"dan suç kayıtlarının olduğu öğrenildi. İfadelerine başvurulan şüphelilerin, "Yanlışlıkla araca çarptık. Daha sonra kavga ettik. Planlı bir saldırı falan değil" dedikleri öğrenildi.

SEDAT ERGİN: PLANLI BİR SALDIRI

Çirkin saldırı sonrası Ahmet Hakan'ın tedavi gördüğü hastaneye gelen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ergin çirkin olayla ilgili "Plânlı bir saldırı" dedi. Sedat Ergin. Ahmet Hakan'ın "Bu tür saldırılardan hiç bir şekilde yılmayacağız. Korkmuyoruz. Bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz" dediğini aktardı.



Cem Küçük bu kez CIA ile tehdit etti

Cem Küçük bu kez CIA ile tehdit etti


DEFALARCA TEHDİT EDİLMİŞTİ!

Ahmet Hakan'a yapılan çirkin saldırının ardından akıllara ünlü gazeteciye yapılan tehditler geldi.

GAZETECİ CEM KÜÇÜK'TEN AHMET HAKAN'A KÖŞEDEN ÖLÜM TEHDİDİ

Star Gazetesi yazarı Cem Küçük, 9 Eylül günü köşesinden Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı tehdit etmişti. Küçük, 'Şizofrenik ve PKK’lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan' başlıklı yazısında "Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet’in Türkiye’yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Hakan’a koruma istemiş ama verilmemiş!

Ahmet Hakan’a koruma istemiş ama verilmemiş!


 



Aydın Doğan'dan Recep Tayyip Erdoğan'a açık mektup!

Aydın Doğan'dan Recep Tayyip Erdoğan'a açık mektup!


MİLLETVEKİLİ BOYNUKALIN: HATAMIZ BUNLARA ZAMANINDA DAYAK ATMAMAK OLDU

Hürriyet Gazetesi'ne düzenlenen ilk saldırıda kalabalık gruba açıklama yaparak kendisini tanıtan AK Parti milletvekili Abdürrahim Boynukalın da Ahmet Hakan'ı tehdit edenlerdendi.

‘Korkaklıkla’ suçladığı Ahmet Hakan’ın Nişantaşı’ndaki evinin önüne gitmeyi düşündüğünü söyleyen Boynukalın'ın Hürriyet Gazetesi'ne düzenlenen ilk saldırıdan sonra çekilen şok bir konuşma kaydı ortaya çıkmıştı. Saldırı sırasında olay yerinde olmasını daha önce “Haber alınca sakinleştirmeye gittimö diye açıklayan Boynukalın, Youtube’a sızan son videoda tehditler savurmaya devam etmişti: “Bunlar dayak yememişler hiç. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak oldu"



Ahmet Hakan'a çirkin saldırıya tepkiler!

Ahmet Hakan'a çirkin saldırıya tepkiler!