HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da konuştu. Demirtaş'ın gündeminde Ankara'daki HDP Genel Merkezi baskını başta olmak üzere yurt genelindeki olaylar vardı. Demirtaş "İç savaş çıkarmak istiyorlar. 2 gündür onun provası yapıyorlar. Kendilerine Türk milliyetçisiyim diyenler de buna alet oluyor. Gün gelecek devran dönecek. Herkes yargı karşısında hesap verecek" dedi.

ÇOK CİDDİ İDDİALAR!

Demirtaş çok iddia iddialarda da bulundu. İki gündür HDP Genel Merkezi başta olmak üzere 400'den fazla yere saldırı yapıldığını hatırlatan Demirtaş, tüm bunların arkasında AKP hükümetinin olduğunu savundu.

SALDIRGANLARA UYARI!

Parti olarak; tek elden orgazine edilen bir linç kampanyasıyla karşı karşıya kaldıklarını savunan Demirtaş "Tüm gece parti binamızı yakmaya çalışanların çoğu cebinde çay parası olmayan garibanlar. Aklınızı başınıza alın. AKP hükümeti bitti. Arkanızda kimse durmaz. Hepinizin görüntüleri var. Adil bir yargının önüne çıkıp hesap vereceksiniz. Gün gelecek devran dönecek." diye konuştu.

Terör olaylarını da değerlendiren Demirtaş "Bu savaşın başlamasında büyümesinde karar alma sürecinde biz yokuz. Ne karar vericisi olduk ne destekleyicisi olduk. HDP’nin zerre kadar çok şükür kararı yoktur. Karar cumhurbaşkanı ve başbakan tarafından veriliyor" dedi.



Antalya'da korkunç linç girişimi

Antalya'da korkunç linç girişimi





HDP Genel Merkezi'ne gece baskını!

HDP Genel Merkezi'ne gece baskını!