Feci kaza saat 05:00 sıralarınad Diyarbakır'da meydana geldi. Silvan İlçesi yönüne giden polis panzeri, Karaçalı Mevkii'nde 23 LF 296 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kaza sonucu, panzerdeki polislerden Adem Keleş şehit oldu, 7 polis ile kamyonette bulunan 4 kişi de yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazanın ardından yaralı 7 polis Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, kamyonette yaralanan 4 kişi de Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

FOTO:Cihan


ŞEHİT POLİSİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ!

Diyarbakır'da şehit olan polis memuru Adem Keleş’in Malatya’nın Darende ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. Feci kazada şehit olan Adem Keleş’in (26), Darende ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde bulunan baba ocağına ateş düştü. Keleş’in Diyarbakır’da düzenlenecek olan törenin ardından memleketi Malatya’da toprağa verileceği öğrenildi.

Yaklaşık 3 ay önce nişanlandığı öğrenilen şehidin düğün hazırlıkları yaptığı ifade edildi. Keleş’in sosyal medyada bulunan kişisel hesabında son olarak paylaştığı “Şehitler Ölmez” yazısı ve “Sabır boyun eğmek değil, mücadele etmektir” sözleri dikkat çekti.

Edirne'den acı haber geldi

Edirne'den acı haber geldi