Üst üste gelen ve tüm Türkiye'yi kahreden şehit haberlerine dün bir yenisi de Siirt'ten eklendi. PKK'lı teröristlerin yola döşediği bombanın uzaktan kumandayla patlatılmasıyla 8 askerimiz şehit düştü. Hain saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün sosyal medya hesabından fen lisesini kazanan kızına son paylaşımı herkesi bir kez daha göz yaşına boğdu....

Burdur'da kahreden an!

Burdur'da kahreden an!

TÜRKİYE'Yİ GÖZYAŞLARINA BOĞAN PAYLAŞIM

14 Ağustos günü kızı Aysel Ertürk'ün Adana'nın Ceyhan İlçesi Eczacı Bahattin-Sevinç Erdinç Fen Lisesi'ne yerleştirdiği formu paylaşan şehit Ertürk, 'Canım kızım, Baba'nın işi icabı ilköğretimi bitirene kadar 3-5 okul değiştirdiğin halde 3 yıl babasız okuduğun halde Allah cc. gayretlerinin ve emeğinin karşılığını verdi. Şükürler olsun. Şu an bile ayrıyız (üzgün işaretli) devamının da hayırlı üniversiteler kazanman dileğiyle seni kutluyorum canım kızım' diye yazdı.



"VATAN HAİNLERİNE FIRSAT VERME ALLAH'IM"

10 Ağustos'ta Facebook sayfasında paylaşım yapan Aktürk, 'Bugüne de şehit haberleriyle uyandık. Şehitlerimize Allah cc. rahmet, yaralılarımıza şifa, acılı ailelere sabır diliyorum. Allah'ım geride kalan güvenlik kuvvetlerimizi bu vatan hainlerinin her türlü saldırı sabotajlarından hain planlarından koru, onları hainlere karşı üstün kıl vatan hainlerine de fırsat verme planlarını kendilerine çevir. Amin' diye yazdı.