Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'ne seçim otobüsü ile gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, kalabalık bir vatandaş grubu karşıladı. Havran'dan Burhaniye'ye gelen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslendi.

Kılıçdaroğlu Erdoğan için dua etti

Kılıçdaroğlu Erdoğan için dua etti


EDREMİT'TE MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI, OY İSTEDİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'deki mitingin ardından Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne geçti. Altınoluk Mahallesi'nde partililerin konvoyuyla karşınanan Kılıçdaroğlu, burada ve yol güzergahındaki Güre Mahallesi'nde halkı selamladı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Edremit Cumhuriyet Meydanı'na geçip partisinin milletvekili adaylarını tanıtıp, halka seslendi. Partisinin seçim otobüsünden meydanı dolduran yaklaşık 4 bin kişilik kalabalığa seslenen Kılıçdaroğlu, partisinin seçim vaatlerini anlattı.

Ortaya koyduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğini, Başbakan Ahmet Davutoğlu dahil diğer partilerin tartışamadıklarını, sadece projelerinin kaynağını sorduklarına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Kaynak sıkıntısı yok. Bana, 'Parayı nereden bulacaksın' diyorlar. Bu sorunun sorulması bile başlı başına ayıp. Sen parayı, yandaşın, hortumcun, kaçak sarayın için kullanıyorsun. Ben parayı emekli için, işçi için, esnaf için, bu ülkenin insanı için harcayacağım. Esnafımız 2 ay prim borcunu yatırmadığı zaman hastanede, 'Bir dakika senin prim borcun var' deniyor. Bu insanlıkla bağdaşır mı? Bundan da kurtaracağım esnafı. Taşeron işçiliği bitireceğim, çiftçinin mazotunu da ucuzlatacağım. Buradan söz veriyorum. Sözüm söz, parayı bulacağım. Söylediklerimin hepsini de yapacağım. 7 Haziran'da sandığa gideceğiz. Yeni bir başlangıç yapalım. 7 Haziran'da 6 okun altına basacağınız her 'evet' mührü güzel bir Türkiye'ye, yaşanacak bir Türkiye'ye 'merhaba' olacaktır. Bundan emin olun" dedi.

Kılıçdaroğlu Çanakkale'de

Kılıçdaroğlu Çanakkale'de


Konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu, partisinin Balıkesir milletvekili adayları Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Namık Havutça, Fikret Şahin, Ali Kemal Deveciler, Ensar Aytekin, İrfan Barış ve İsmail Aynur'u halka tanıttı. CHP Lideri, otobüs üzerinden halka kırmızı karanfiller atarak, alandan ayrıldı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Burhaniye'ye hareket etti.

Kılıçdaroğlu'ndan 3 Fidan mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan 3 Fidan mesajı


Barış içinde kardeşçe yaşanması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, bunun için de gelir adaletsizliğinin ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Hiç kimseyi bölmeden, germeden, bu güzel ülkede hepimiz barış içinde, kardeşçe yaşayacağız. Bu güzel ülkeyi yaşanacak bir Türkiye yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. 13 yıldır iktidardalar. Onlara 13 yıl kredi verdiniz. Ben de sizden 4 yıl istiyorum. Bu kadro içinize sinmiyorsa yoksulluğun bitmesini istiyorsanız bize oy verin. Herkesin huzur içinde, refah içinde olmasını istiyorsanız 4 yıl verin. Emekliye ikramiye vereceğiz dedik. Parayı nereden bulacaksınız diyorlar. Sonuç da bir emekli maaşı. Hiç bir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Aile sigortasını yapacağız. Bu ülke de birinci sınıf demokrasiyi getireceğiz. Dini siyasete malzeme yapmayacağız ve yaptırmayacağız. Herkesin işi ve aşı olmalı. Geçmişte kime oy vermiş olursanız olun. Bu defa oylarınızı CHP ye verin. Bir kişiyi oy vermeye ikna edin. Onlara 13 yıl kredi açtınız. Biz sizden 4 yıl istiyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu, alkışlar arasında bitirdiği konuşmasından sonra Gömeç'e hareket etti. Kılıçdaroğlu'nun otobüsünün çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.

Kılıçdaroğlu'ndan 3 Fidan mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan 3 Fidan mesajı