Başkent Ankara'nın ÖNCÜ fuar şirketlerinden REM Fuarcılık, 05- 15 Şubat günlerinde ATO CONGRESİUM'da uluslararası ölçekli firmaların katılımı ile “ Ülkeler El Sanatları Fuarı’nı sizlerin beğenisine sunuyor.

'”YURTDIŞINDAN BÜYÜK FİRMALAR”

REM Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Çayır, bugüne kadar düzenledikleri fuarlara çok yoğun katılım olduğunu ve bu yılda büyük bir katılım beklediklerini ifade ederken, "14 Şubat Sevgililer Günü artık, sınırların aşıldığı, ülkelerin farklılıklarının zenginlik olarak kabul edildiği bir gündür. Sevgililer Günü bütün Dünya’da kutlanıyor. Bugün insanların duygularını öne çıktığı özel bir gündür. Her ne kadar Dünya’da şiddet, kan ve gözyaşı göze çarpsa da sevmek ve sevilmenin erdem ve güzelliğini insanlarca hatırlanmasını önemsemek gerekir” dedi.

ÇAYIR, firma olarak bu çok önemli ve anlamlı günden insanların en güzel şekilde yaşamaları için çok sayıda ülkeden el sanatları ürünlerinin sergileneceğine dikkati çekerken, yerli firma ürünlerinin de yer alacağı bir fuar organize ettiklerini söyledi.

Geçen yıllarda düzenledikleri fuarlara olan yoğun ilgi ve alakanın bu yıl daha fazlasıyla gerçekleşeceğini vurgulayan ÇAYIR, bütün halkı 05- 15 Şubat günleri arasındaki bu fuara davet etti.