Türkiye, İzlanda ile Avrupa 2016 yolunda kader maçına çıkıyor. Geçtiğimiz cumartesi günü Çekleri deplasmanda 2-0 yenen Türkiye A Milli Futbol Takımımız, yarın İzlanda ile Konya'da karşılaşıyor. Peki Türkiye İzlanda maçını hangi kanal yayınlayacak? Türkiye İzlanda maçına dair detaylar haberimizde.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 10. ve son maçında karşı karşıya gelecek olan Türkiye ile İzlanda mücadelesinde düdük çalacak hakem belli oldu. Konya Torku Arena'da yarın TSİ 21.45'te oynanacak maçta İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi düdük çalacak. İtalyan Rocchi'nin yardımcılıklarını ise yine aynı ülkeden Elenito Di Liberatore ve Mauro Tonolini yapacak. Türkiye - İzlanda maçının 4. hakemi olarak Andrea Padovan görev yaparken, Antonio Damato ve Carmine Russo da ekstra yardımcı hakemler olarak görev alacaklar.

Türkiye İzlanda maçı yarın 21.45'ten itibaren Show TV'den canlı olarak yayınlanacak.

A Grubu’nda oynanacak günün diğer maçlarında Hollanda ile Çek Cumhuriyeti, Letonya ile Kazakistan karşı karşıya gelecek.

Hollanda – Çek Cumhuriyeti
21:45 Bloomberg HT

Letonya – Kazakistan
21:45 HT 7/24

Türkiye İzlanda maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor; Hayrullah Mert Akyüz (Adanaspor A.Ş.), Volkan Babacan Medipol (Başakşehir FK), Fehmi Mert Günok (Bursaspor), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe A.Ş.), Serdar Aziz (Bursaspor), Hakan Kadir Balta (Galatasaray A.Ş.), Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş A.Ş.), Caner Erkin (Fenerbahçe A.Ş.), Emre Taşdemir (Bursaspor), Volkan Şen (Fenerbahçe A.Ş.), Gökhan Töre (Beşiktaş A.Ş.), Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Selçuk İnan (Galatasaray A.Ş.), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş A.Ş.), Mehmet Topal (Fenerbahçe A.Ş.), Ozan Tufan (Fenerbahçe A.Ş.), Okay Yokuşlu (Trabzonspor A.Ş.), Yasin Öztekin (Galatasaray A.Ş.), Olcay Şahan (Beşiktaş A.Ş.), Arda Turan (FC Barcelona), Umut Bulut (Galatasaray A.Ş.), Mevlüt Erdinç (Hannover 96), Cenk Tosun (Beşiktaş A.Ş.), Burak Yılmaz (Galatasaray A.Ş.).