Serkan Uçar’la olan evliliğini sürpriz bir şekilde sonlandıran Ece Erken’in bu kararının arkasından yaşadığı şiddet olayları çıktı. Mahkemeye verdiği dilekçesi ortaya çıkan Erken’in satırları şöyle: Uçar, sık sık aşağıladı, tehdit etti ve şiddet uyguladı.



Ece Erken’in ailesini de aşağılayan Uçar, her defasında özür diledi, ancak bu tür davranışlarda bulunmaya devam etti. Hamileliği süresince eşinin gösterdiği şiddet eğilimi nedeniyle defalarca hastaneye gitmek zorunda kaldığını söyleyen Erken, kocasının bu davranışları nedeniyle çocuğunu kaybetme tehlikesiyle karşılaştığını öne sürdü.



Kısa süre önce sosyal medya hesabından açıklama yapmayacağını duyuran Ece Erken, bu dilekçenin ortaya çıkmasının ardından İnstagram hesabından uzun bir metin kaleme aldı. İşte yaptığı paylaşım ve yazdıkları: “Bugün gazetelerde çıkan dilekçemi basın mensupları adliyeden gizlilik kararı çıkarmamıza rağmen ele geçirmiştir, hiçbir anne ne yaşarsa yaşasın oğlunun babasını kötü bilmesini istemez ama can güvenliğimiz için savcılığa başvurmaya mecburduk, beni geçmişte yaptığım hata vs ile suçlayan kim varsa Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın, çocuk için evlendi diyenler içinde tek cümlem oğlumu 2 aylıkken aldırmak istedim doktorum itiraz etti bende yapamadım... Allah'a şükür çok sağlıklı bir oğlum var, dimdik ayaktayım, daha da güçlü duracağım oğlum için.”