Önceki gün Ankara'da meydana gelen, 28 kişinin şehit olduğu kanlı terör saldırısı ardından, twitter fenomeni Fuat Avni, çarpıcı iddialarda bulundu.

Fuat Avni, Erdoğan'ın her yolu deneyerek ülkeyi savaşa sokmak istediğini, Türkiye'nin bütünüyle teröre açık hale geldiğini iddia etti. Ankara'daki patlama sonrası Ak Saray'a çok korkunç bilgiler geldiğini söyleyen Fuat Avni, şehitlerin kimlikleri tespit edilemezken moleküllerine ayrılan canlı bombanın tespit edildiğini manidar bir yaklaşımla öne sürdü.

Fuat Avni ayrıca, böyle kanlı bir saldırı sonrası bile Davutoğlu-Erdoğan arasında iktidar krizi yaşandığını, Erdoğan'ın Genelkurmay ziyareti sonrası İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya; Davutoğlu, Arınç ve Gül'ün takip edilmesi konusunda talimat verdiğini iddia etti.

İşte Fuat Avni'nin attığı o tweetler:

"ÜLKEYİ SAVAŞA SOKMAK İÇİN HER YOL DENENİYOR"

Kanlı her olaydan oy devşirmeyi ve olayı kendi planları doğrultusunda kullanmayı başarabilen F.....'in kimse umurunda değil. F..... ve avaneleri, ülkeyi savaşa sokmak için her yolu deniyor. İttifak ettikleri derin vesayetçi yapıların keyfine diyecek yok. F....., iktidarını kaybedecek bir olayın patlak vermesinden ve petrol sevkiyatından kazandığı dolarları kaybetmekten çok korkuyor. Yolsuzluk operasyonlarından sonra paranoyak oldu. Her an her şey olabilir diye, bir an önce başkan olmaya ihtiyaç duyuyor. Kara para kaynağı kesildi. Petrol ticareti ve silah sevkiyatlarından aldıkları da kesilirse, kimseyi etrafında tutamayacağını biliyor.

"SURİYE'YE GİRİLEREK ALTIN VURUŞ YAPILMIŞ OLACAK"

MİT'teki Fidancı ekibi kullanarak, servetine servet katan ve MİT'i oyuncağı haline getiren F....., ülkenin güvenliğini ateşe attı. Dar oligarkların felaket oyunu devrede. F....., askeri Suriye'ye girmeye ikna ederse altın vuruşunu yapmış olacak. F.....'in kirli ve karanlık planlarını deşifre eden güvenlik birimleri tasfiye edildi. Ülke bütünüyle teröre açık hale geldi. MİT'teki derinler, F.....'e başkanlığa giden yolu açmakla meşgul. F..... biterse kendileri de bitecek, farkındalar.

ANKARA PATLAMASIYLA İLGİLİ KORKUNÇ BİLGİLER

Patlamayla ilgili İsrafsaray'a gelen bilgiler korkunçtu. Bedenler parçalandığından bir kaç kişinin kimliği tespit edilebilmişti. Şehitlerimizin bile kimliği tespit edilemezken moleküllerine ayrılan canlı bomba anında tespit edilmiş, görev tamamlanmıştı (!)

DAVUTOĞLU-ERDOĞAN KRİZİ DEVAM EDİYOR

İsrafsaray'da F.....-Davutoğlu krizi yaşandı. Saldırının ardından bile iktidar mücadelesi vermeleri, insanı iğrendiriyor. Davutoğlu'nun Genelkurmay'a taziyeye gidecek olması F.....'i çıldırttı. Başkomutanlık rolünü kaptırmak istemiyor. F..... avanelerine 'Söyleyin herkese, hiçkimse ona eşlik etmeyecek' diye küfürler savurup durdu. F..... 'David'in yüzünü görmek istemiyorum' deyince, Genelkurmay'a Davutoğlu ayrıldıktan sonra gitmesi planlandı. Avaneler, Arınç'ın 'İhmali olanlar varsa hesabını vermeli' açıklamasını F.....'e iletince, F..... sinirinden mosmor kesildi. F....., Genel Kurmay'ı ziyaret sonrası Ala'ya 'David, Arınç ve Gül'le ilgili her şeyi eksiksiz takip edeceksin' talimatı verdi. Ülke kan gölüne dönmüşken F..... muhalifleri bertaraf etmeyi, askeri savaşa sokup istemediğini tasfiye etmeyi ve başkanlığı planlıyor.