Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın davetlisi olarak kente giden Ertuğrul Akbay’ın tarihi Meclis Kültür Merkezi’nde yaptığı sunum olağanüstü bir kalabalık tarafından izlendi



‘Yaş 75 Yolun Yarısı’ kitabıyla satış rekorları kıran Akbay “Yaşlılığa Dur”, deyip genç kalmak için ne yemeli, ne içmeli, ne yapmalı konusundaki sunumunda şöyle konuştu:
“Uyku, bilinçli beslenme ve spor yapmaktan daha da önemlisi insanın 5 duyusuna hakim olmasıdır. Kin ve hırstan uzak durun, affedici olun. Böyle olursanız rahat uyursunuz. Rahat bir uyku da genç kalmanın birinci şartıdır. Beslenmeye gelince; Midenizi boş şeylerle doldurmayın. Katkısız ve tam saflıktaki vitaminleri, aminoasitleri, doğal destek gıdalarını kullanın.”


BÜYÜK BİR DİKKATLE DİNLEDİLER Partili, partisiz her kesim tarafından çok sevilen başarılı Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş sunum bitişinde Akbay’ı kutladı. Kendisi ve Hataylılar adına bir çiçek verdi. BÜYÜK BİR DİKKATLE DİNLEDİLER
Partili, partisiz her kesim tarafından çok sevilen başarılı Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş sunum bitişinde Akbay’ı kutladı. Kendisi ve Hataylılar adına bir çiçek verdi.

TÜRKİYE’DE İLK KEZ


Bu doğal gıda desteklerinin neler olduğu sorusu üzerine, duayen gazeteci- yazar Ertuğrul Akbay şu açıklamada bulundu: “Her yıl daha da gençleşmemi, Türkiye’de ilk kez SC (Co2) ekstraksiyon yöntemiyle ürettirdiğim yüzde yüz doğal, katkısız ve tam saflıktaki Çörek Otu, Sakız Kabağı, Buğday Ruşeymi, Keten Tohumu, Nar çekirdeği, Kişniş Yağı kapsüllerine ve Sakız Kabağı proteini ile Buğday Ruşeym tozunu aksatmadan kullanmama borçluyum. Kendi ürettirdiğim bu ürünleri nasıl kullandığımı kendi adımı taşıyan Facebook sayfamda detaylı olarak bulabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde bu yaşımda, 27 yaşında olduğumdan bile çok daha güçlüyüm. ”



Ertuğrul Akbay’ın yaptığı sunum şehrin meydanlarında, caddelerinde, otobüs duraklarında asılan dev afişlerle halka duyuruldu.