Saldırı saat 12:00 sıralarında Kadıköy Suadiye'de meydana geldi. Güvenlik uzmanı Mete Yarar iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yarar saldırıdan yara almadan kurtuldu.  Saldırı sonrası olay yerine gelen polis, saldırının yaşandığı bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirdi.

 

"BEN DE KARŞILIK VERDİM"


Sozcu.com.tr'ye konuşan Mete Yarar "iki kişiydiler ateş açtılar ben de zaten silahımla karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar. Polis çalışma başlattı" dedi. Yarar; saldırının 'neden gerçekleştirilmiş olabileceğine' ilişkin ise "farklı bir sebep var ancak şimdilik durum net değil" dedi.

FOTO:DHA - Polis olay yerini güvenlik çemberine alarak inceleme yaptı. FOTO:DHA - Polis olay yerini güvenlik çemberine alarak inceleme yaptı.

EMNİYET: İLK DEĞERLENDİRME TERÖR SALDIRISI DEĞİL


Emniyet güçleri olaya ilişkin yapılan ilk değerlendirmede "bir terör saldırısı" ihtimali üzerinde durulmadığını bildirdiler. Polisin konuya ilişkin soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.


"SİLAH ATEŞ ALMADI"

DHA Emniyet kaynaklarına dayandırdığı haberinde; Yarar'ın bir kafede otururken iki kişinin silahlarını çekerek Mete Yarar'a ateş ettiğini Yarar'ın da silahını çekerek onlara karşılık verdiğini duyurdu. Ajansa konuşan bir görgü tanığı ise saldırıyı 1 kişinin gerçekleştirdiğini, bu kişinin Yarar'la aynı masada oturduğunu kaltıkları sırada silahını yöneltip tetiğine bastığını ama silahın ateş almadığını Yarar'ın da bu kişiyi kovaladığını söyledi.



 

 

İLGİLİ HABERMete Yarar: Nusaybin'de 60' yakın şehit verdik, temizliği yapmayanlar FETÖ'cü çıktıMete Yarar: Nusaybin'de 60' yakın şehit verdik, temizliği yapmayanlar FETÖ'cü çıktı