İstanbul Emniyeti'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) Suriye ve Irak'taki çatışma bölgelerinde bulunan 4 teröristin Türkiye'ye döndüğü bilgisi üzerine soruşturma başlattı. Araştırmalarda şüphelilerin kimliklerine ve adres bilgilerine ulaşıldı. Şüphelilerin yakalanması için harekete geçen TEM ekipleri 4 farklı adrese baskın düzenledi.
Terörle Mücadele Operasyon Timleri ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Üsküdar, Ümraniye ve Pendik'teki 4 adrese girdi. Eş zamanlı düzenlenen baskında aranan 4 şüpheli de kıskıvrak yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheliler, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelilerin sorularının sürdüğü öğrenildi.
TEM Polisi'nden IŞİD operasyonu!
İstanbul TEM Polisi, son dinci terör örgütü IŞİD’e yönelik operasyon düzenledi. Çatışma bölgelerinden Türkiye'ye dönen 4 terörist yakalandı.

