Duydunuz mu, yeni bir numaralı adamımız “Trump’ın Treninde” yerler kapış kapış. Önde gelenlerimiz, cep telefonları ile ulaştılar. Tebrikler yağdı. Yoksul babası Trump. İşsizlerin umut ışığı Donald. Çin’e kapıyı kapatacak. Meksika’ya duvar örecek. Türkiye’ye karada, havada, sahada, masada, Musul’da, Kerkük’te yer açacak. Övülüyor. Göklere çıkartılıyor
Trump!
İslam düşmanıydı.
Başkan seçildi.
Müslüman aşığı çıktı.
Bakarsın!
Gizli din taşıyordur.
Kitap değiştirir.
Müslüman olur.
Belirtileri var: Bizden biri olduğunu gösterecek. Fetullah’ı paket yapacak. Türkiye’ye gönderecek. Vergi kaçakçısı, eski dolandırıcı, emlak rantı dolar milyarderi Trump’ın bilgi açığını, görgü açığını kapatacak olan başdanışmanı emekli korgeneral Mike Flynn, “Biz Amerika olarak Gülen’e güvenli sığınak sağlamayacağız” dedi.
Gel seni kucaklayayım!
Ver mübarek elini sıkayım.

*  *  *

Deport: Amerikan dili İngilizcede “sınır dışı etmek- dışarı atmak” anlamına geliyor.
Fetullah deport edilecek.
Yeni sayfa açılacak.
Dost dediğin dar günde belli olur. Dost dostun acısını alır. Yeni dostumuz ve örnek modelimiz Trump’ın danışmanı Walid Phares, “Türkiye’nin terörist gördüğü kişi Fetullah Gülen’in, rakibimiz Hillary Clinton’a himmet paralarından bağış yapması bizi şok etti. İlk işimiz Trump’a iade süreciyle ilgili derinlemesine bilgi vermek olacak” dedi.
Muhterem Hocaefendi.
Deport Hoca olacak.
Trump tabii ki, ABD’nin ve dünyanın “1 numarası” oldu. ABD’nin ve dünyanın “2 numarası” da Trump’ın yardımcısı Mike Pence, “Türkiye, ABD’nin Ortadoğu bölgesindeki en önemli müttefikidir. İlişkilerimizi eski günlerde olduğu gibi daha iyi hale getireceğiz” dedi.
Anlayacağınız!
Amerikan seviciler.
Doluştu yine trene.

*  *  *

Amerikan treni şimdi Trump’ın saç rengi sarıya boyandı. Yeni diye yuttur gitsin yapılıyor. Obama Başkan seçildiğinde de bugün Trump trenine doluşanlar; “Obama gizli din taşıyor. Büyük dedesi Kenyalı Müslüman’dı. Kendisi de Müslümanlığını ilan edecek” demişlerdi. Hatta Van’ın Çavuştepe Köyü çiftçileri, havaya girmiş, Obama’nın başkan seçilişine şükran olsun diye 44 koyun kesip kurban etmişlerdi.
Sonunda ne oldu?
Beyzbol sopası gösterdi.
Obama münafık çıktı.
Dediler.
Trump ise şimdi mümin!

*  *  *

Giden ağam Obama!
Gelen paşam Trump!
Bizim Amerikan sevicileri; tutarsız, ilkesiz, saldırgan, maddeci, paragöz, kibirli, kurnaz, aniden parlayan, kendine aşık, şöhret olma sapığı, narsist tücar Trump’ın trenine doluştular. Bu sıfatları ben uydurmuyorum Amerikalı biyografi yazarları not düşüyorlar.
Trump Treni:
Çuff...! Çuff...!