Rusya, bir ata tecavüz ederek insanlıktan çıkan bir adamı konuşuyor. Ülkenin batısındaki Ufa kentinde meydana gelen ve güvenlik kameralarına yansıyan olayda, bir adam girdiği barınakta duran ata cinsel saldırıda bulunuyor.

Atı köşeye sıkıştırdıktan sonra önce elle taciz eden adam daha sonra pantolonunu indirip hayvana tecavüz etmeye başlıyor. Kamera kayıtlarına göre hayvanla ilişkiye giren sapkın adam daha sonra toparlanıyor ve bir sigara içiyor.

Bu sırada hiçbir delil bırakmamak adına barınaktaki samanları yakan adam, ihbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Rus haber kaynakları, "Adamın bir kız arkadaşı vardı. Bu olaydan sonra çılgına dönen ve utanç içerisinde olan kadın adamı terk etti" ifadelerini kullandı.

Kundaklama ve hayvana işkence, cinsel saldırı suçlamalarından yargılanması planlanan adam konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı. Fakat haber Rus basınında yayıldıktan sonra sosyal medya sapkın adamı yerden yere vurdu. Bazı kullanıcılar, "Bu adam iğdiş edilmeli" derken, diğerleri de "Bu bir tecavüzdür ve buna uygun bir biçimde cezalandırılmalıdır" ifadelerini kullandı.