PR sektöründe 22 yılı geride bırakan MPR bu yıl 12’nci kez düzenlenen Felis Ödülleri’nde, hamal Mehmet Ateş’in Darüşşafaka’ya yaptığı bağışı konu alan ‘İyilik Paylaştıkça Çoğalır’ projesiyle üç Felis, iki de büyük ödül kazandı. Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yaşayan ve hayatını hamallık yaparak kazanan Mehmet Ateş’in, Darüşşafaka’ya yaptığı bağıştan yola çıkarak oluşturulan proje, Türkiye’nin gündemine oturdu. Mehmet Ateş’in “İyilik böyle böyle çoğalsın istiyorum” diye anlattığı hikayenin iletişimini yapan MPR, ‘İyilik Paylaştıkça Çoğalır’ projesiyle kalplerden geçen çağrıyı da dile getirdi.

MPR’ın projesi, 2006’dan bu yana MediaCat tarafından düzenlenen Felis’te; ‘Konu, Gündem ve Kriz Yönetimi’, ‘Medya İlişkileri Yönetimi’, ‘Sürdürülebilirlik/Sosyal Sorumluluk’ kategorilerinde üç Felis ve iki büyük ödül aldı. MPR, KPMG Türkiye’nin ‘Bir Fırça Darbesiyle Değişir Gündem’ projesiyle de ‘PR Amaçlı Yayınlar’ kategorisinde başarı ödülünü kazandı.

MPR ekibi ödülleri, Zorlu PSM’de düzenlenen törende aldı. ‘İyilik Paylaştıkça Çoğalır’ projesinin kazandığı Felis Büyük Ödülü’nü, MPR Ajans Başkanı Meral Saçkan hamal Mehmet Ateş’le birlikte “İyiliğin çoğalmasını diliyoruz” diyerek aldı.