CHP Adana milletvekili İbrahim Özdiş, 69 gündür Bakırköy Cezaevi’nde tutuklu bulunan Sözcü Gazetesi İnternet Sorumlu Yazıişleri Müdürü Mediha Olgun’u ziyaret etti.

CHP Adana milletvekili İbrahim Özdiş, Bakırköy Cezaevi’nde tutuklu bulunan Sözcü Gazetesi İnternet Sorumlu Yazıişleri Müdürü Mediha Olgun’u ziyaret etti. CHP Adana milletvekili İbrahim Özdiş, Bakırköy Cezaevi’nde tutuklu bulunan Sözcü Gazetesi İnternet Sorumlu Yazıişleri Müdürü Mediha Olgun’u ziyaret etti.


Ziyaret çıkışı konuşan Özdiş “Mediha’yı sağlıklı ve moralli gördüm. Herkese selamı var” dedi ve Mediha’nın kamuoyuna iletilmek üzere şunları söylediğini anlattı; "Cezaevi'nden çıkacağım günü iple çekiyorum.Kendimi hep o büyük kapının dışında hayal ediyorum. Cezaevinde rüyalarım bile değişti. Geçen gün rüyamda mahkeme salonunda fotoğraf makinamla bir dava takip ediyorum bir sürü meslektaşımla. O sırada mahkeme salonunun pencerelerinin birinden güneş doğuyor kasvetli tahta sandalyelerin üstüne doğru. Güneşi gören ben sırt çantamdaki ıslak kıyafetlerimi çıkarıp pencerenin önüne tahta sıraların üstüne asıyorum kurusunlar diye. En yakın zamanda kendi dosyam ve davam dışında başka dava ve dosyaları takip etmek dileğiyle."