Cinayet ve intiharın ardından kaydedilen görüntülerde ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz yerde kanlar içinde yüz üstü yatıyor. Cinayetin ardından intihar ettiği düşünülen Filiz Aker cansız bedeni ise otel odasındaki yatağın üzerinde duruyor. Görüntülerdeki cinayet mahalinde 112 sağlık ekipleri, otel güvenliği ve polis ekiplerinin olduğu anlaşılıyor. Görüntüyü oda içerisindeki bir kişi cep telefonu ile kaydediyor.

 

“5 BİN LİRA VERİN GÖRÜNTÜYÜ ALIN”

Sözcü WhatsApp İhbar Hattı'na bir kişi mesaj atıyor. Görüntülerin kendisinde mevcut olduğunu verebileceğini belirtiyor. Bunun üzerine mesaj atan numarayı arıyoruz. Adının "Didem" olduğunu söyleyen kişi, görüntüleri olay yerindeki bir polis akrabasının yolladığını, görüntüde çok kan olduğunu ve yayınlarken mozaiklenmesini istiyor. "Didem" adlı kişi “detayları ben size hemen yazıyorum” diyerek telefonu kapatıyor.

WHATSAPP'DAN PAZARLIK!

Konuşmanın ardından WhatsApp hattından “görüntüler çok kanlı” diyen kişi, ardından 5 bin lira ücret istiyor. Bir süre sonra da videodan kısa bir görüntü yolluyor. Görüntü karşılığında para vermeyeceğimizi söylediğimizde ise “yaptığınız ayıp. Size güvenmiştim” diyor.

“SÖZCÜ'YE YAKIŞTIRAMADIM"

Görüntü karşılığında para alamayacağını anlayan kişi “Yaptığınız ayıp. Sözcü'ye yakıştıramadım. Videonun devamını da atmayacağım size” diyerek konuşmayı sonlandırıyor.

vaaaaaa

BAŞKA BİR NUMARADAN ARADIK

Bu yazışmanın ardından adının "Didem" olduğunu söyleyen kişiyi başka bir numaradan aradık. O numaradan yapılan WhatsApp yazışmasında da bu kişi görüntüler için 5 bin lira istedi.

OYUNCU ÇIKTI

Sözcü WhatsApp İhbar Hattı'nı arayarak görüntüler için para isteyen kişinin Çılgın Dersane 4 adlı filmde oynayan oyuncu Didem Ç. olduğu öğrenildi. Didem Ç., kendisini başka bir numaradan arayan muhabirimizden de önce 2000 TL sonra 1500 TL istedi.

İşte o yazışmadan bazı bölümler:
c


2 3 4 5 6