Sezon başından beri adeta yaprak dökümü yaşayan ve birçok oyuncusuyla yollarını ayıran Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız verildi. Sarı kırmızılılar, beIN Sports'un haberine göre Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımında forma giyen Faslı oyuncu Younes Belhanda'yı transfer etti. Peki Belhanda kimdir? Galatasaray kaç paraya Belhanda'yı transfer etti? İşte detaylar...

BEIN SPORTS: BELHANDA GALATASARAY'DA!

Geçtiğimiz gün Portekizli yıldızı Bruma'yı Almanya'nın RB Leipzig takımına 15 milyon euroya satan ve hatırı sayılır bir gelir elde eden Galatasaray, beIN Sports'un haberine göre Ukrayna'nın dev ekiplerinden Dinamo Kiev'den Faslı yıldız Younes Belhanda'yı transfer etti. Habere göre Galatasaray, Belhanda transferi için Dinamo Kiev'e yaklaşık 7,5 milyon euro ödeyecek.

BELHANDA KİMDİR?

25 Şubat 1990 Avignon Fransa doğumlu Younes Belhanda Faslı millî futbolcudur. Şu an Fransa 1. Lig ekiplerinden Nice takımının formasını giymektedir.

2011-12 sezonunda Montpellier ile Ligue 1 şampiyonluğu yaşadı ve ligte yılın genç futbolcusu seçildi. Ayrıca 11 Nisan 2012 tarihinde Marseille karşısında attığı rövaşata-vole karışımı gol de ligte yılın golü seçildi.

2013-14 sezonunda Ukrayna Premier Ligi’nin güçlü ekiplerinden Dinamo Kiev’e transfer oldu. Fas formasını ise 12 kez giydi ve bir gol attı. Ayrıca millî takım formasıyla 2012 Afrika Uluslar Kupası’nda da mücadele etti.