Foto: DHAGündüz saatlerinde kaçak olduğu ihbarı yapılan binaya gelen ekipler doğalgazı kesti. Akşam saatlerinde ise doğalgaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi.
Foto: DHA5 katlı binanın 3'üncü katında meydana gelen patlamada 10 kişi yaralandı. Binada ise büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.
Foto: DHAPatlama anında sokakta bulunan bazı araçlarda da hasar oluştu.
Foto: DHAYaralılardan 8'i yüksek İhtisas Hastanesi´ne. 2'si de Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı.
Foto: DHAOlaydan sonra Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Emniyet Müdürü olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
VALİ AÇIKLAMA YAPTI
İncelemelerin ardından açıklama yapan Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, yaşanan olayın ana hatlardan kaynaklanmadığının sadece apartmanın bir dairesindeki sıkışmadan yaşandığının tahmin edildiğini söyledi. Vali Haktankaçmaz, tedbir olarak ana hatlarda da doğalgazı kestiklerini ve gerekli araştırmanın devam ettiğini dile getirdi.
Foto: İHA
Foto: İHAÇevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA
Foto: İHA