Karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata gözlerini yuman usta komedyen Levent Kırca’nın son isteğini Cengiz Semercioğlu köşesine taşıdı.

Foto: DHA


Semercioğlu'nun yazısından o bölüm:

"Peki son isteği neydi Levent Kırca'nın? Bir süre önce çektiği "Sarhoşum Gel Beni Al" adlı filminin vizyona girmesi... Vizyona girdiğini göremeden vefat etti. Son vasiyet olarak vizyona girmeli mi bu film? Kararı verecek olan, ailesi...

"FİLM LEVENT KIRCA’YA ZARAR VEREBİLİR"


Ancak girerse aklımızda yer eden " Levent Kırca komedisi"nin de zarar göreceğini söylüyor filmi görenler. İzleyen bir-iki dağıtımcı arkadaşım, belki yorgunluk dönemi olduğundan, belki sağlık problemlerinden Levent Kırca'nın filmde yapmak istediğini tam gerçekleştiremediğini söylüyor.

“ KIRCA SON FİLMİYLE DEĞERLENDİRİLMEMELİ"


"Sarhoşum Gel Beni Al" vizyona girip izlenmese... Beğenilmese... Sanki Levent Kırca'nın hatırasına saygısızlık olacakmış gibi geliyor bana. Bu yüzden bilmiyorum. Vizyona girmeli mi, girmemeli, ailesi kararı versin... Ama ne olursa olsun, Levent Kırca son bir filmiyle değerlendirilemeyecek kadar büyük bir oyuncuydu. Nur içinde yat Levent Abi. Bizi o kadar çok güldürdün ki, hakkını helal et..."


Levent Kırca'nın cenazesi ne zaman defnedilecek?

Levent Kırca'nın cenazesi ne zaman defnedilecek?