Kaçak Gelinler dizisi dün akşam normal saatinde değil saat 22.00'da ekrana geldi. Dizi bundan sonra da bu saatte mi yayınlanacak yoksa bu haftaya özgü bir durum mu bilinmiyor. Peki Kaçak Gelinler yeni bölümde neler oldu? Bu haftaki Kaçak Gelinler bölümünde Şebnem sosyal medya ünlüsü olacak ve hediyeler aldı. Hatta Şebnem'e çiçek gönderildi ki bu durum Selim'i işkillendirdi. Kaçak Gelinler 27. bölümde Kainat'a da kötü bir sürpriz vardı. Ona teklif edilen rolü Pınar kaptı! İşte

KAÇAK GELİNLER 27. BÖLÜM ÖZETİ


Şebnem kendisi için kurulan site sayesinde sosyal medyada büyük başarı elde eder. Şebnem’e gönderilen ufak sürprizler onu çok mutlu eder. Selim ise bu duruma çok sinirlenir. Selim’in hediyelerin kaynağını çözmesi uzun sürmez.
Kainat’a teklif edilen rolü Pınar alır. Pınar Can’a yakın davranmaktan çekinmez. Can ise Pınar’ı etrafından uzaklaştırmak ister. Özgür hazırlamakta olduğu yılbaşı partisi için Almilla’dan yardım ister. Önder’in de yılbaşı partisi vermesiyle Almilla arada kalır.


KAÇAK GELİNLER İÇİN ONLİNE DİZİ İZLEME KAYNAKLARI


Kaçak Gelinler dizisini kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız aşağıdaki video ile ile diziyi full olarak izleyebilirsiniz.