CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim için parti genel merkezinde milletvekilleriyle bir araya geldi. Fatih Portakal'ın sunduğu FOX TV Ana Haber'de CHP'nin Cumhurbaşkanı adaylar için önemli bir iddia ortaya atıldı.

[old_news_related_template title="Son Dakika... FOX TV'den bomba iddia! İşte CHP'nin Cumhurbaşkanı adayları" desc="Son Dakika... FOX TV Ana Haber bülteninde gündemi sarsan bomba bir iddiada bulunuldu. CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday adaylarının CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğu ileri sürüldü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/basliksiz-2-34_16_9_1524510517.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-fox-tvden-bomba-iddia-iste-chpnin-cumhurbaskani-adaylari-2367151/"]

Toplantıda milletvekillerinin Cumhurbaşkanı aday profilini tarif ettiği ve isim telaffuz ettikleri belirtildi. Toplantıda Muharrem İnce, İlhan Kesici ve Yılmaz Büyükerşen'in ismi geçerken sürpriz bir isim daha söylendi. "Günün sürprizi" olarak değerlendirilen ismin CHP'li Özgür Özel olduğu belirtildi.