Türkiye nefesini tuttu, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere kilitlendi. Tüm partilerde ve siyasilerde seçim için vaatler ve çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Öyle ki bugüne kadar yapılmayıp seçime bir buçuk kala vatandaşın isteklerine kulak verilmeye çalışılması herkese "Yine suni bir dile benden ne dilersen dönemi yaşıyoruz" dedirtti.

İşte geçtiğimiz iki haftadan bazı örnekler;

* Otoyol cezalarına indirim geldi.

* Kur ve petrol fiyatları yüzünden akaryakıtta yaşanacak artış oranında ÖTV'den vazgeçilecek. Benzinde vergilerin düşmesi tabii ki vatandaş adına sevindirici fakat bütçe açığı düşünüldüğü zaman bu hamlenin ekonomiye etkisi merak ediliyor. Maliye Bakanı da geçtiğimiz günlerde "ÖTV düzenlemesi yapılmayacak" demişti.

* Kaydı silinen üniversite öğrencilerine ikinci hak...

* Emeklilere bayram öncesi ikramiye...

* Genel sağlık sigortası prim borcu affı...

* İmar affı...

* Varlık barışı...

* Borç yapılandırması...

* Ticari plaka satışında vergi affı...

* Düşürülen konut kredileri...

* Kaçak işçi çalıştıran patronlara af...

Son olarak da Devlet Bahçeli'nin 'genel af çıkışı' "Şimdi sırada akıllara gelmeyen başka şeyler de mi var?" sorusunu getiriyor

Siz de dilek ve isteklerinizi net@sozcu.com.tr'ye yazın yayınlayalım.

[old_news_related_template title="İŞTE SİZDEN GELENLER... " desc="24 Haziran'da yapılacak seçimlere sayılı günler kala hükümet vatandaşa kulak vermeye başlayınca biz de sorduk 'siz ne istersiniz? diye... Dakikalar içinde yüzlerce mail geldi. İşte onlardan bazıları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/vatandas-880-depo_16_9_1526545015.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/vatandasin-istekleri-2412488/"]