Antalya'nın Kumluca ilçesinde gündüz saatlerinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Deprem kentte kısa süreliğine paniğe neden olmuştu. Kent akşam saatlerinde bir kez daha sallandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırmaları Enstitüsü’nün sitesinde yer alan verilere göre Akdeniz'de yerin 5 kilometre derinliğinde saat 21.13'te 4,2 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından bölgede 25'ten fazla deprem daha kaydedildi.

[old_news_related_template title="SON DAKİKA: Antalya'da deprem! Antalya depreminin büyüklüğü 5.3!" desc="Antalya depremi yine yaşadı, kısa süre önce 5.3 ile sallandı! Dün depremle sallanan Antalya'da saat 9:21 sularında bir deprem daha meydana geldi. Akdeniz açıklarında meydana gelen deprem Akdeniz Bölgesi'nde yer alan diğer şehirlerde de hissedildi. Antalya'daki depremin büyüklüğü Kandilli Rasathanesi tarafından 5.3 olarak ölçüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/son-dakika-deprem_16_9_1536734910.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-antalya-depremle-yine-sallandi-iste-son-depremler-2621949/"]

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ