İstanbul'da kendisini Gülhane Askeri Tıp Akademisi Mezunu Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahı Prof. Dr. Cüneyt Turan olarak tanıtarak hastaları dolandıran Cüneyt Turan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sahte doktorun foyasını açığa çıkarmış, sahte doktor üzerine çalışma yapan ekipler lise mezunu olmasına rağmen kendisini Gülhane Askeri Tıp Akademisi Mezunu Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahi Prof. Dr. Cüneyt Turan olarak tanıtan şahsı gözaltına alınmıştı. Cüneyt Turan, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Turan çıkarıldığı mahkemece dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

[old_news_related_template title="MESTER, merdiven altı estetik ile mücadele için ihbar hattı kurdu" desc="Kuaförde silikon uygulaması yaptıran Merve Keleş'in başına gelenlere tüm Türkiye şahit oldu. Bunun gibi kafede botoks yapanlar, ruhsatsız güzellik merkezi işletenler, uzmanlığı olmayan kişileri çalıştıran merkezler ve hatta daha da kötüsü inşaat silikonu gibi sağlıksız malzemelerle estetik uygulamalar yapanlar... Estetikte merdiven altı uygulamalar dediğimiz bu durum, birçok insanın canını yaktı ve hatta hayatına mal oldu. Medikal Estetik Tıp Derneği de vatandaşları sağlıksız uygulamalara karşı uyardı ve Whatsapp İhbar Hattı kurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/merve-keles.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/saglik/mester-merdiven-alti-estetik-ile-mucadele-icin-ihbar-hatti-kurdu-2208472/"]