Erdoğan özetle şunları söyledi;

"Türkiye'de bir oyun oynanmaya başladı, domates, patlıcan, biber fiyatlarını tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Sebze meyve gıda terörünü estirenlere tanzim satışta semt pazarlarını kurarak ucuz ürünü satmaya başladık. Ankara'da bu çalışmalar başladı. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. Sebzede meyvede har türlü üründe, bunlarla kalmayacağız. Temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz.

BELEDİYECİLİKTE ELİMİZE KİMSE SU DÖKEMEZ

Mesele belediyecilikse bu konuda hiç kimse bizim elimize su dökemez. Keçiören'de Allah'ın izniyle sandıkları patlatacağız. Mehmet Özhaseki kardeşimizle büyükşehiri yöneteceğiz. Ankara'nın tüm ilçeleri ile büyükşehirimizi bütünleştireceğiz. Geçmişte defalarca deneyip başaramamış bir şahsı bu CHP sahaya sürdü. Kendini 5 kez ispat etmiş bir isim, Keçiören'de de 15 yıl hizmet vermiş bir isim.

CHP, Kandil'in desteklediği HDP, İYİ Parti ve FETÖ bunlarla yürüyor. Cumhur İttifakı ile mezara kadar yürüyeceğiz. Bu mesele sıradan bir mesele değil, Ankaralılar siyaset mühendisliklerine prim vermez. Ankaralıların desteğine talibiz.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

Tek parti CHP'sinin bu ülkeye maliyeti büyüktür. Ankara'nın dili olsa da anlatsa. Baktık ki dün CHP'nin başındakı zat bir sürü zırvayla milletimizin kafasını karıştırmaya kalkıyor. İttifak yaptıkları partileri sayıyor asıl büyük işbirliği yaptıkları Kandil'deki terör örgütünü saklıyor.  Partisinin en büyük sorunu kendisi olmuş haberi yok. Tefecilerden bahsediyor, en büyük tefeci IMF'dir. Bu ülkeyle IMF anlaşmasını kim yapmıştır? CHP yapmıştır. Peki bu ülkeyi IMF'den kim kurtarmıştır? Biz kurtardık biz. Ülke yönetimini ele geçirirlerse ilk yapacakları iş ülkeyi IMF'ye teslim etmek olacak. İş Bankası'ndan para almıyoruz ki diyor. Onu da Gazi'ye uygun olarak atacağız adımları ve bu hisseyi Hazine'ye er ya da geç teslim  edeceğiz.

Arifiye'daki palet fabrikasını yabancılara satmamızdan bahsediyor, böyle bir satış söz konusu değil, sadece yüzde 50-50 olmak üzere işletmesini bu oluşuma teslim ettik. Burada daha başarılı adımlar atmak gerekiyorsa biz bu adımları atmaya hazırız."