Kritik toplantıyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

*Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Nahçivan Özerk Cumhuriyeti Ordu Komutanı Kerem Mustafayev ile Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı ve Hava Kuvvetleri Komutanı Ramiz Tahirov’u kabul etti.

*Görüşmede Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Bakan Yardımcısı Muhsin Dere de yer aldı.

[old_news_related_template title="Akar'dan Ermenistan'a sert sözler" desc="Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı ve beraberindeki askeri heyeti kabul eden Bakan Akar, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarını kınayarak, 'Bu gerçekten Ermenilerin boyunu aşan bir teşebbüstür. Biz de diyoruz ki bu açtıkları kumpasın altında kalacak, bu kumpasta boğulacak ve yaptıkları işin hesabını mutlaka ödeyeceklerdir.' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/16/iecrop/akar-foto-sozcu_16_9_1594904480.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/akardan-ermenistana-sert-sozler-5934893/"]