Olay, Levazım Sokak’ta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre ünlü bir AVM’de saat firması bulunan avukat İbrahim S., dışarıya çıktığında, Engin Musaoğlu ile karşılaştı. İkili arasında tartışma yaşanırken avukat İbrahim S. silahına davranarak Musaoğlu’na yöneltti. Bu sırada Musaoğlu’nun şoförü arayı girince kurşunun hedefi oldu. Sol bacağından yaralanan Kutlu Muhammet O. hastaneye kaldırılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Alınan ifadelerde silahla yaralanmayla son bulan olayın bir gayrimenkul satışından kaynaklandığı öğrenildi. İddiaya göre, Engin Musaoğlu ve gazeteci Selahattin Duman’a ait Levent’te bulunan bir villanın satışı sebebiyle anlaşmazlık yaşanıyordu.

Duman geçtiğimiz aylarda bir kaza geçirince konuyla yakından ilgilenemediği için yakınları avukat İbrahim S. ile anlaşma yapıldı. Engin Musaoğlu ve Avukat İbrahim S. arasında villanın devri ya da satışıyla ilgili tartışma yaşandığı belirtildi.

Saldırı sonrasında kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmaları sürdüğü öğrenildi. Villanın ortağı olan Selahattin Duman’ın ise İzmir’de kız kardeşinin yanında olduğunu, yaşanan saldırıyla ilgili bilgi sahibi olmadığını ifade etti.

AVUKAT TESLİM OLDU

Engin Musaoğlu’nu vurmak isterken şoförünü silahla yaralayan avukat İbrahim S., ruhsatlı silahıyla birlikte Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

[old_news_related_template title="İstanbul'da dikey bahçe tartışması" desc="İBB’nin ekolojik yararları kısıtlı ve yüksek maliyetli karayollarındaki dikey bahçe uygulamalarını dönüştürmek amacıyla başlattığı “Konuşan Duvarlar Projesi” İBB Meclisi’nde gündeme geldi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/12/iecrop/dikey-bahce-sozcu_16_9_1602514213.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/istanbulda-dikey-bahce-tartismasi-6077882/"]