Kaza, saat 06.00 sıralarında Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Maltepe ilçesinde içerisinde Kerem Ali Ateş ve sürücü Burak Önder'in bulunduğu otomobil kaldırıma çarptıktan sonra takla attı.

HURDAYA DÖNDÜ


Büyük bir gürültüyle meydana gelen kazayı görenler bir yandan araç içerisindeki iki kişiye yardım etmeye çalıştı. Maltepe itfaiye istasyonunun kaza için harekete geçtiği sıralarda vatandaşlar yaralıları, hurdaya dönen otomobilden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan sürücü Önder ve yanındaki Ateş, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Bilinçleri açık bir şekilde hastaneye götürülen yaralıların sağlık durumları hakkında net bir bilgi öğrenilemedi.

ANBEAN KAMERADA

 

Kazanın meydana geldiği Kadıköy istikameti bir süre trafiğe kapatılırken takla atan otomobilin kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. Öte yandan kazaya şahit olan bir yayanın yaşadığı şaşkınlık kameralara anbean yansıdı. Görüntülerde kaza sonrası önce kısa süreli şaşkınlık yaşayan yayanın şoku atlatınca yardıma koştuğu görülüyor. (İHA)