CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Menzil tarikatına mensup olduğu ileri sürülen GATA başhekim yardımcısı Dr. Ali Edizer hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

Adıgüzel, FETÖ'cü bir doktoru ihbar eden bir başka doktorun o dönem Ankara İl Sağlık Yönetimi 1. Bölge Genel Sekreterliği'nde çalışan Ali Edizer tarafından görev yerinin değiştirildiğini öne sürdü.

"FETÖ'YLE DE İŞ TUTMUŞ"

Halk TV yayınında açıklamalarda bulunan Dr. Adıgüzel, şu ifadeleri kullandı;

*Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin doktor çalışanlarının bir WhatsApp grubu var. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi bu grupta TBMM bombalanmadan bir dakika önce bir doktor bir paylaşım yapıyor.

*Diyor ki, 'TBMM yıkılacak bu gece, yıkılması lazım bu gece'. Bakın bir dakika önce. Bir dakika sonra da meclis bombalanıyor. O doktoru bir başka yurtsever doktor savcılığa suç duyurusuyla ihbar ediyor.

*İşte bu yurtsever doktoru, oradaki FETÖ'cüyü açığa çıkaran doktoru kim alıp da görev yerini değiştiriyor biliyor musunuz? İşte bu Ali Edizer. O zaman Ankara sağlık yönetiminin 1. Bölge Genel Sekreterliği'nde çalışılıyor.

*Onun imzasıyla başka yere sürülüyor o yurtsever doktor. Bunlar 'şu cemaat, bu cemaat değil' aslında. Cemaatler birbiriyle iş tutuyor zaten. Bu cemaatin elemanı, gördüğünüz bu şahıs FETÖ'yle de iş tutmuş" şeklinde konuştu.

[old_news_related_template title="Son dakika! GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer, tepki çeken sözleri sonrası görevden alındı" desc="Sağlık Bakanlığı, sosyal medyadaki açıklamalarıyla büyük tepki çeken Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer'i görevden aldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/05/iecrop/detay-kopya-11_16_9_1601894317.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/gata-bashekim-yardimcisi-ali-edizer-tepki-ceken-sozleri-sonrasi-gorevden-alindi-6067547/"]

[old_news_related_template title="GATA başhekim yardımcısından skandal sözler..." desc="CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, erkeklere 'ikinci eşi alın' çağrısında bulunan ve medeni kanunu hedef alan GATA başhekim yardımcısı Dr. Ali Edizer'i Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya şikayet ettiğini duyurdu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/05/iecrop/detay-kopya_16_9_1601871607.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/gata-bashekim-yardimcisindan-skandal-sozler-6066969/"]

[old_news_related_template title="SÖZCÜ yazarı Yılmaz Özdil'den dikkat çeken GATA paylaşımı" desc="Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer'in sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle görevinden alınmasının ardından SÖZCÜ yazarı Yılmaz Özdil, sosyal medyadan dikkat çekici bir paylaşımda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/05/iecrop/ozdil_16_9_1601908381.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sozcu-yazari-yilmaz-ozdilden-dikkat-ceken-gata-paylasimi-6067881/"]