Olay, Marmaray Pendik İstasyonu'nda saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği öğrenilemeyen bir şahıs Kartal istikametinden gelen treninin önüne atladı.

Trenin altında kalan şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

MARMARAY SEFERLERİ TEKRAR BAŞLADI

Tren seferleri geçici olarak durdurulurken polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan inceleme sonrasında şahsın cansız bedeni İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Geçici olarak durdurulan Marmaray seferleri tekrar başladı. (İHA)

[old_news_related_template title="İBB'nin TÜGVA'dan geri aldığı yurtta kira krizi çıktı" desc="İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun protokollerini iptal ettiği vakıflardan Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) AKP döneminde verilen Maslak'taki yurt binasının İstanbul Üniversitesi'ne (İÜ) tahsis edilmesi gündeme geldi. Ancak İBB'nin kiracısı olduğu binanın kira sözleşmesi mülk sahibi tarafından feshedilince tahsis gerçekleştirilemedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/24/iecrop/fotosozcu.maslak_16_9_1595583104.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/ibbnin-tugvadan-geri-aldigi-yurtta-kira-krizi-cikti-5949837/"]

 

[old_news_related_template title="Belediye başkanı 'Böyle bir ihtimal var' diyerek corona için uyardı!" desc="Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın maske ve sosyal mesafe kuralına asgari düzeyde uyulduğunu belirterek, 'Eğer kendimize acımıyorsak, evlatlarımıza kardeşlerimize ve anne babalarımıza acımamız lazım. Bizde yoksa onlarda olabilir, onlarda yoksa bizde olabilir. Böyle bir ihtimal var. Onun için de azami dikkat göstermemiz lazım' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/04/iecrop/corona-shutterstock-2_16_9_1596550311.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/belediye-baskani-boyle-bir-ihtimal-var-diyerek-corona-icin-uyardi-5969359/"]