'Memleket Hareketi' kapsamında Türkiye'yi il il dolaşan eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin son durağı Afyonkarahisar oldu.

Memleket Hareketi'nin kurucularıyla birlikte Afyon'da olduklarını belirten İnce, pandemi döneminde her şeyin değiştiği gibi siyasetin de değişeceğini söyledi.

İnce, "Yeni normalde siyaset de değişecek. İnsanları bir araya toplayıp onlara konuşmak yerine köy köy, ilçe ilçe milletimizin ayağına gideceğiz. Çocuklarımıza güzel hayaller kurdurmak için çıktığımız yolculuğumuz sürüyor" dedi.

[old_news_related_template title="İnce: Erdoğan seçilirse dolar 8-10 lira olur demiştim, işte dolar 8, euro 9 lira" desc="Memleket Hareketi kapsamında dün Manisa’ya gelen Muharrem İnce, Türkiye’nin derin bir yoksulluk yaşadığını ve TÜİK yetkililerinin bu durumu gizlediğini söyledi. İnce, “2018 yılında Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşlı ve yorgun Erdoğan seçilirse dolar 8-10 lira olur demiştim. İşte dolar 8 lira, euro 9 lira. Herkesin gözünün önünde oluyor bunlar” dedi. Muharrem İnce, Ermenistan- Azerbaycan arasında yaşananlarla ilgili de Azerbaycan halkının yanında olduklarını söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/28/iecrop/ince-1_16_9_1601310866.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/muharrem-ince-tuik-yetkililerini-bagimsiz-yarginin-onune-gonderecegiz-6058381/"]