Semt pazarları gündelik alışverişlerte önemli bir rol alıyor. Pazar alışverişlerini yapacak olan vatandaşlar pazarların kurulup kurulmayacağını merak ediyor. Pazarlar kurulacak ancak sadece zaruri ihtiyaçlar satılacak.

PAZARLAR KURULACAK MI?

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelgeye göre; vatandaşların sebze, meyve, tahıl, bakliyat, temizlik malzemesi gibi temel gıda/temizlik maddelerinin karşılandığı pazarlarda giyim, oyuncak, vb. zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satışına izin verilmeyecek.

[old_news_related_template title="Marketler saat kaça kadar açık? Marketlerde corona düzenlemesi…" desc="Corona virüsü ile mücadele kapsamında küçük ya da büyük bütün marketlerin çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Ayrıca genelgeye göre market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise içeriden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmayacak. Peki marketler saat kaçta kapanacak?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/29/iecrop/calisma-saatleri-shutter_16_9_1585467755.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/marketler-saat-kaca-kadar-acik-pazar-ve-marketlerde-corona-duzenlemesi-5710747/"]