Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi son sınıfında öğrenim gören ve sınavlara hazırlanan 27 yaşındaki Pınar Gültekin 16 Temmuz tarihinde öğleden sonra aniden ortadan kayboldu. Ailesi polis ve jandarmaya başvurarak ayrıca sosyal medyadan yardım isteyerek Gültekin’in bulunmasını istedi.

Ekipler, Pınar Gültekin'i bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlatmıştı. Polis, Gültekin'in AVM‘de bir kişi ile konuştuğunu ve bu kişinin Muğla merkezde Cüce Bar isimli eğlence mekanını işleten evli ve bir çocuk babası 40 yaşındaki Cemal Metin Avcı olduğunu belirledi.

PINAR NASIL BULUNDU?

Avcı'nın Menteşe ilçesine bağlı Yerkesik Mahallesi'ndeki çiftlik evinin etrafındaki ormanlık alanda aramalarını yoğunlaştıran güvenlik güçleri ormanlık alana atılmış bir varil tespit etti.

İtfaiye ekiplerinin elektrikli keski ile güçlükle açabildiği varil içinden çıkan cansız kadın bedeninin Pınar Gültekin'e ait olduğu saptandı.

OYNADIĞI TANITIM FİLMİ ORTAYA ÇIKTI

Pınar Gültekin'in bir süre önce oynadığı turistik tanıtım filminin görüntüleri ortaya çıktı. Filmi Batuhan Altın adlı bir arkadaşının çektiği öğrenildi. Görüntülerde Gültekin ve arkadaşlarının tatile gittiği ve beraber vakit geçirip tanıtım yaptıkları anlar yer alıyor.

[old_news_related_template title="Pınar Gültekin'in babası: Ben 15 gün burada yaşayamam" desc="Muğla'nın Ula İlçesinde eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in acılı babası Sıddık Gültekin, yaptığı açıklamada 'Şu anda çok sinirliyim, sinirli halimle konuşuyorum, bütün Türkiye’den de özür diliyorum. 6 senedir kızım burada okul okuyor. Bir tane canavarca, adice bir katil zanlısı vahşice öldürmüştür' dedi. Pınar Gültekin'in ağabeyi Vedat Gültekin ise 'İki dersinden kalmıştı. Derslerini verip, bayramda evine gelecekti. Kimseye zararı olmayan kızdı yani. Özgecan Aslan gibi o da masum biriydi, erkek katliamına kurban gitti' şeklinde konuştu. Pınar Gültekin’in cenazesi akşam saatlerinde ailesine teslim edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/21/iecrop/pinar-gultekin-dha-5_16_9_1595344314.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/pinar-gultekinin-babasi-ben-15-gun-burada-yasayamam-5944313/"]