Haberi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gönen, Twitter hesabından duyurdu.

Aynı zamanda Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Büge Öz'ün kayınvalidesi olan Prof. Dr. Feriha Öz, 87 yaşında corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

PROF. DR. SAİT GÖNEN'İN PAYLAŞIMI:



PROF. DR. CEMİL TAŞÇIOĞLU DA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Dün de İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu 16 Mart'tan bu yana tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

[old_news_related_template title="Tıp dünyası ona ağlıyor... Prof. Cemil Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı!" desc="Tıp dünyası corona virüsü nedeniyle 67 yaşında hayatını kaybeden Prof. Cemil Taşçıoğlu'na ağlıyor. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek'in 'Asistanından öğrencisine kadar herkesin sevdiği bir ulu çınar' dediği, öğrencilerinin 'hocaların hocası', 'iç hastalıklarının Maradona'sı' 'yerli Dr. House' olarak anlattığı Taşçıoğlu, ailesi ve yakınlarının katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/02/iecrop/prof.-cemil-tascioglu-son-yolculuguna-ugurlandi_7422_dhaphoto1_16_9_1585819141.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/tip-dunyasi-ona-agliyor-bir-omru-ogrencilerine-ve-hastalarina-adadi-5720506/"]