Olay, dün akşam saatlerinde Ankara'nın Çankaya semtinde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen bir grup, Sputnik'in Ankara bürosunda çalışan üç gazetecinin evinin önünde toplandı. 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atan 7-8 kişilik grup, ofis olarak da kullanılan evin kapısında bir süre bekledikten sonra ayrıldı.

İhbar üzerine harekete geçen Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, protestoyu gerçekleştiren kişilerin kimliğini tespit etmek için çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. (İHA)



[old_news_related_template title="Son dakika... Sputnik çalışanları gözaltına alındı" desc="Rusya merkezli yayın yapan Sputnik adıl medya kuruluşunun Ankara bürosunda çalışan üç kişi, 'Çalıntı eyalet: Hatay 80 yıl önce neden Fransa tarafından Türkiye'ye verildi' başlıklı haber nedeniyle gözaltına alındı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-sputnik-calisanlari-gozaltina-alindi-5654232/"]