Birkaç aydır kapalı olan işletmelerin büyük bir kısmı 1 Haziran'dan sonra hizmetlerine devam etmeye başlayacak. Dün yapılan bakanlar kurulu toplantısının ardından Erdoğan tarafından hangi işletmelerin açılacağı duyuruldu ve sürücü kurslarıyla ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Sürücü kurslarına 'kota' geldi – Sözcü Gazetesi

SÜRÜCÜ KURSLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

Virüs sürecinde kapanan sürücü kursları 1 Haziran'dan itibaren yeniden eğitim vermeye başlayacak. Açıklamaya göre Yol güzergahlarındaki dinlenme tesisleri, sürücü kursları 1 Haziran’dan itibaren hizmet verebilecek.

[old_news_related_template title="1 Haziran'dan sonra neler değişecek?" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü Kabine toplantısı normalleşme takvimi kapsamında alınan yeni kararları açıkladı. 1 Haziran'da kimler kepenklerini açabilecek? Sokağa çıkma yasağı hangi yaş grubu için devam edecek. İşte revize edilen normalleşme takviminin detayları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/29/iecrop/iha-kasim_16_9_1590732519.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/1-hazirandan-sonra-neler-degisecek-iste-normallesme-takvimine-alinan-yeni-kararlar-5842841/"]