İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim depreminin ardından ikinci kez kente gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu İzmir Sanat’taki çalışma ofisinde ağırladı.

Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

İzmir’deki yoğun program arasında Başkan Soyer’in ofisinde dinlenen CHP heyeti, Soyer ile depremin ardından çizilen yol haritası üzerine konuştu.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: Deprem bir partinin değil hepimizin sorunu" desc="30 Ekim'de 6.9 büyüklüğündeki depremin vurduğu İzmir'i ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, 'Sorun bir parti sorunu değildir. Deprem sorunu hepimizin ortak sorundur. Merkezi yönetimle yerel yönetimler el birliği, güç birliği yaptıkları taktirde bundan vatandaşlar memnun olacaklardır' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/12/08/iecrop/chp1_16_9_1607421174.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kilicdaroglu-deprem-bir-partinin-degil-hepimizin-sorunu-6158541/"]